SPORT HOCKEY

0
, ,

Hokejka CCM Tacks AS-V PRO Sr

Original price was: 349.00 €.Current price is: 279.20 €. s DPH

Hokejka CCM Tacks AS-V Pro Sr je najvyšší model zo série Tacks.

Potrebujete pomôcť s výberom veľkosti? Pozrite si tabuľky veľkostí .

Katalógové číslo: 4020000 Kategórie: , , Značka:

Hokejka CCM Tacks AS-V Pro Sr je najvyšší model zo série Tacks.

  • Moderný stredný kickpoint – Náš nový moderný stredný kickpoint, ktorý stále využíva mäkšiu strednú časť na zabezpečenie maximálnej energie pri zaťažení hokejky, je teraz optimalizovaný pre strely zápästím a poskytuje agresívnym strelcom oveľa väčšiu rýchlosť a konzistenciu puku ako predtým.
  • Technológia Taper Skeleton+ – Výrobná technológia nachádzajúca sa v oblasti zúženia, ktorá poskytuje zvýšenú spoľahlivosť v kľúčových momentoch hry.
  • Nanolite Carbon Layering Shaft Technology – Vysoko výkonná technológia vrstvenia uhlíka, ktorá vytvára hokejku, ktorá je neuveriteľne ľahká a zároveň neuveriteľne pevná.
  • Variabilná “V” geometria shaftu – Nová geometria shaftu, ktorá umožňuje ľahšie a konzistentnejšie zaťaženie palice, čo pomáha zvýšiť silu úderu zápästím. Tvarový prechod pozdĺž shaftu poskytuje maximálne pohodlie a priľnavosť.
  • Čepeľ Acufeel 2 s Peel-Ply – Čepeľ Acufeel 2. generácie teraz s technológiou Sigma ST, ktorá ešte viac zvyšuje odolnosť. Stále mäkšia na maximalizáciu rýchlosti strely a pocitu z puku.
  • Superfast Microfeel Grip – Graficky integrovaná zvýšená priľnavosť na strede shaftu pre dokonalú kontrolu nad hokejkou.
  • Materiál shaftu a čepele Sigma ST Spread Tow.
Veková kategória

Flex

,

Strana

Ľavá ruka dole, Pravá ruka dole

Zahnutie

,

Výrobca

CCM

Produktová rada

Super Tacks

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.